Loading...

Reklamace a vrácení


Odstúpenie od zmluvy


Zákazníci majú právo vrátiť tovar bez udania dôvodu do 14 dní od doručenia.  

V našom internetovom obchode sa snažíme, aby bol proces vrátenia tovaru pre našich zákazníkov čo najjednoduchší a bez stresu. V nasledujúcom texte sú opísané kroky, ktoré je potrebné vykonať pri vrátení tovaru.

  Ak sa rozhodnete tovar vrátiť, môžete podať žiadosť o vrátenie tovaru týmito spôsobmi:

A) Vyplnením voľne formulovanej žiadosti. Vaša žiadosť by mala obsahovať nasledujúce informácie:

  • Vaše meno a priezvisko
  • Adresa
  • Telefónne číslo 
  • Dátum objednávky
  • Číslo objednávky
  • Dôvod vrátenia peňazí (nepovinné)
  • Číslo bankového účtu, na ktorý môžu byť peniaze vrátené 


Túto žiadosť môžete zaslať na našu e-mailovú adresu: info@maxizdrav.sk


B) Vytlačením a vyplnením formulára: Ak uprednostňujete túto možnosť, môžete si stiahnuť a vytlačiť náš formulár na vrátenie, ktorý obsahuje všetky potrebné informácie. Tento formulár potom môžete vložiť priamo do krabice s tovarom alebo nám ho poslať e-mailom. 

Bez ohľadu na spôsob platby, ktorý ste si vybrali pri nákupe, vám peniaze vrátime bankovým prevodom. Preto je dôležité, aby ste vo formulári uviedli číslo svojho účtu.


 Balenie tovaru:

 Zákazníci by mali tovar starostlivo zabaliť, aby sa počas prepravy nepoškodil. Zásielka by mala byť zabalená do nepriehľadnej fólie alebo iného nepriehľadného obalu. Ak je to možné, použite pôvodný obal.

Odoslanie tovaru:

tovar môžete odoslať dvoma spôsobmi:

Na našu adresu akýmkoľvek dopravcom: Výdajné miesto Zásielkovňa:

Borivary s.r.o. 
Charkovská 129/29,  
101 00 Praha 10 - Vršovice  
Česká republika
 Zásielku prineste na výdajné miesto a nadiktujte obsluhe identifikátor 98008201. Operátor na základe kódu vygeneruje štítok a nalepí ho na zásielku.
O ostatné sa postaráme my!

* Je dôležité vedieť, že balík nemusíte posielať z toho istého miesta odovzdania, kde ste ho pôvodne vyzdvihli. Zásielku musíte zabaliť, priložiť k nej vyplnený formulár a doručiť ju na niektoré z výdajných miest.

► Pozor – Zásielku nesmiete poslať na dobierku! V takom prípade nebude zásielka prijatá.

► Odporúčame, aby ste tovar odoslali sledovanou zásielkou, aby ste mali doklad o odoslaní a doručení.


Kontrola vráteného tovaru:

Po doručení tovaru späť do nášho skladu skontrolujeme, či tovar nebol poškodený a či spĺňa naše podmienky na vrátenie, pošleme zákazníkovi potvrdenie a vrátime peniaze. Vrátenie peňazí sa snažíme uskutočniť čo najrýchlejšie, najneskôr však do 14 dní od prijatia vráteného tovaru.


 *Upozorňujeme, že naši zákazníci majú právo vyskúšať a skontrolovať tovar rovnakým spôsobom ako zvyčajne pri nákupe v kamennom obchode. Tovar si môžu napríklad vyskúšať, ale nesmú ho používať na bežné používanie. 

Príkladom môže byť invalidný vozík, ktorý si zákazník môže vyskúšať a jazdiť na ňom po dome, ale nemôže ho používať vonku, pretože by mohlo dôjsť k jeho poškodeniu. Podobne aj toaletné a kúpeľňové pomôcky sa môžu vyskúšať, ale nesmú sa používať na bežné účely. Vankúše a matrace - tieto výrobky prichádzajú do priameho kontaktu s telom a môžu ľahko absorbovať pot a iné telesné tekutiny, ktoré sa nedajú účinne vyčistiť. Ak boli tieto výrobky použité, z hygienických dôvodov ich nemožno vrátiť. 

Ak zákazník začne tovar pravidelne používať, tovar sa môže znehodnotiť a právo vrátiť tovar bez udania dôvodu môže byť obmedzené. V takom prípade môže byť zákazník povinný zaplatiť finančnú náhradu za znehodnotenie tovaru.


Naše zásady vrátenia tovaru zahŕňajú lehoty na vrátenie, náklady na vrátenie atď. Je dôležité, aby si zákazníci pred nákupom prečítali tieto zásady.



 Reklamácie tovaru


Je nám veľmi ľúto, že nie ste spokojní so zakúpeným tovarom a ste nútení ho vrátiť. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté komplikácie.  

Pripravte si dva dokumenty - faktúru, ktorú ste dostali pri prevzatí tovaru, a reklamačný formulár. Vo formulári vyplňte všetky požadované informácie, aby sme mohli reklamáciu čo najskôr vyriešiť. Dokumenty vložte do balíka spolu s reklamovaným tovarom.

Balík pošlite nášmu reklamačnému oddeleniu.

   

Borivary s.r.o.

Charkovská 129/29,
101 00,
Praha - Vršovice
Česká republika



Po prijatí tovaru budete informovaní a reklamácia bude spracovaná čo najskôr, najneskôr do 30 dní od prijatia. 

Tu nájdete všetky potrebné informácie vrátane termínov na podanie žiadosti, spôsobu vybavovania žiadostí a ďalších dôležitých informácií. V prípade akýchkoľvek otázok alebo nejasností sa neváhajte obrátiť na zákaznícku podporu e-shopu.