Loading...

Doprava a platba

Dodacia lehota sa počíta v pracovných dňoch a je uvedená pri každej položke. Zákazník je informovaný e-mailom o odoslaní tovaru.

Tovar sa odosiela nasledovne:

  • Pri objednávkach zadaných do 8:00 hod. na tovar, ktorý je označený ako "skladom - ihneď k odoslaniu", a pri platbe na dobierku alebo online (kreditnou kartou, online prevodom) - odoslanie v deň objednávky. Pri objednávkach zadaných po 8:00 hod. - expedícia v nasledujúci pracovný deň. Prepravná služba doručí tovar v Českej republike do 48 hodín od odoslania.
  • Pre všetky ostatné spôsoby platby - odoslanie po zobrazení platby na účte predávajúceho (v závislosti od dostupnosti tovaru).
  • V prípade, že je v objednávke viac položiek s rôznou dostupnosťou, celá objednávka bude odoslaná, keď budú všetky položky v objednávke dostupné, t. j. keď bude na sklade položka s najdlhšou dostupnosťou.

Upozorňujeme, že uvedená skladová dostupnosť sa vzťahuje na sklad, nie na predajňu. Ak si chcete tovar vyzdvihnúť v predajni, musíte si ho najprv objednať a my vás budeme telefonicky informovať, keď bude tovar pripravený v predajni (zvyčajne do 2 dní).


Možnosti dopravy: 

  • Osobný odber v predajni v Prahe - tovar bude pripravený na vyzdvihnutie do 2 pracovných dní (v závislosti od skladových zásob). Hneď ako bude tovar pripravený na vyzdvihnutie, budeme vás telefonicky kontaktovať. V obchode nie je možné platiť kartou.
  • Prepravná služba GLS DPD - doručenie do druhého pracovného dňa odo dňa odoslania. Ak si vyberiete túto prepravu, dopravca vás bude informovať o dátume doručenia aj prostredníctvom SMS správy.
  • Packeta - Už nemusíte čakať na kuriéra - nechajte si poslať objednávku na jedno z 2400 výdajných miest v Českej republike, ktoré je vám najbližšie!

Táto možnosť doručenia na vami zvolené miesto bude ponúknutá len v prípade, že celková hmotnosť objednaných výrobkov vrátane obalu nepresiahne 5 kg (hmotnosť každého výrobku je uvedená v záložke ŠPECIFIKÁCIE pod obrázkom výrobku). Nie je možné prepravovať kvapaliny (dezinfekčné prostriedky) a výrobky dlhšie ako 70 cm.



Možnosti platby:

  • Bankový prevod - po dokončení objednávky dostanete e-mailové potvrdenie objednávky s celkovou sumou. Platbu vykonáte prevodom z vašej banky na náš účet v EUR
    IBAN SK02 2010 0000 0027 0227 6748
    BIC (SWIFT) kód:FIOZSKBAXXX
    Ako variabilný symbol použite číslo objednávky. 

Tovar bude odoslaný (podľa dostupnosti) po prijatí platby na náš účet. Ak sa s doručením ponáhľate, vyberte si inú formu platby.

  • Dobierka - vodič pri preberaní zásielky vyberie od zákazníka celú sumu v hotovosti. Upozorňujeme, že platba kartou nemusí byť možná (v závislosti od dostupnosti platobného terminálu).
  • ComGate (online platby) - po dokončení objednávky počkajte na presmerovanie na platobnú bránu. Toto presmerovanie môže trvať niekoľko sekúnd - počkajte, neopúšťajte stránku! Môžete si vybrať online platbu prostredníctvom svojej banky, VISA, MASTERCARD.

Online platby pre nás zabezpečuje platobná brána ComGate https://www.comgate.cz/cz/platebni-brana. Poskytovateľ služby, spoločnosť ComGate Payments, a.s., je licencovanou platobnou inštitúciou, ktorá pôsobí pod dohľadom Českej národnej banky. Platby uskutočnené prostredníctvom platobnej brány sú plne zabezpečené a všetky informácie sú šifrované.

Platba kartou
Najrýchlejší spôsob platby online. Do rozhrania platobnej brány ComGate zadáte číslo karty, dátum platnosti a CVC kód - tri čísla, ktoré sa nachádzajú na podpisovom prúžku na zadnej strane karty. Všetko je zabezpečené štandardom 3D Secure, takže budete pravdepodobne požiadaní o zadanie číselného kódu, ktorý dostanete prostredníctvom textovej správy od svojej banky.

Kontakty pre prípadné sťažnosti alebo otázky týkajúce sa platieb:
ComGate Payments, a.s.
Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové, Česko
E-mail: platby-podpora@comgate.cz
Tel: +420 228 224 267